Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

10 tips για το βάψιμο των ματιών σας !

Τα μάτια έκτος του ότι είναι ο καθρέφτης της ψυχής είναι και το πιο σέξι σημείο πάνω στο πρόσωπο. Γι αυτό είναι σημαντικό να τα τονίζουμε και να τα αναδεικνύουμε όσο περισσότερο γίνεται. Και μην ξεχνάτε ότι με ένα βλέμμα μπορείτε να πετύχετε πολλά. Γι αυτό λοιπόν διαβάστε τις 10 συμβουλές παρακάτω για να έχετε αψεγάδιαστο βλέμμα.


Συμβουλή 1 Ποτέ μη χρησιμοποιείτε ένα μόνο χρώμα για σκιά. Πάντοτε να θυμάστε πως οι συνδυασμοί εξασφαλίζουν βάθος στο βλέμμα. Αν για παράδειγμα θέλετε να παίξετε με τη γήινη παλέτα απλώστε στο καπάκι του κινητού βλεφάρου την καφέ σκιά και στην εσωτερική γωνία μια μπεζ.

Συμβουλή 2 Αν είστε η φαν του μοβ χρώματος τότε πρέπει να τοποθετήσετε στο καπάκι την μωβ σκιά και στην εσωτερική γωνία την παλ ροζ.

Συμβουλή 3 Προτού αρχίσετε να απλώνετε με το δάχτυλο ή το ειδικό πινέλο τη σκιά, τοποθετήστε μια βάση με ελάχιστη ποσότητα κονσίλερ και μην ξεχάσετε να περάσετε από πάνω λίγη πούδρα για να σταθεροποιήσετε το προϊόν και να κρύψετε τυχόν ατέλειες.  

Συμβουλή 4 Απλώστε μια πούδρα σε σκόνη ακριβώς κάτω από τις βλεφαρίδες των κάτω βλεφάρων προκειμένου να παρατείνετε τη ζωή της σκιάς κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Συμβουλή 5 Δώστε προσοχή! Μην διανοηθείτε να «επεκτείνετε» τη σκιά πέρα από τις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες των ματιών. Διότι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δημιουργήσετε ένα καταστροφικό look που δεν θα σας κολακεύει καθόλου και αντί να αναδεικνύει τα μάτια σας θα τα κρύβει.

Συμβουλή 6 Πριν απλώσετε τη σκιά τινάξτε ελαφρώς το πινέλο ώστε να αποφύγετε ατυχήματα με επιπλέον χρώμα και να ελέγχετε τη δημιουργία του συγκεκριμένου τόνου που επιθυμείτε.

Συμβουλή 7 Οι σκιές των ματιών μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν και ως eyeliner! Βρέξτε λοιπόν ελάχιστα το βουρτσάκι με το οποίο θα τις απλώσετε. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε πάντα ένα λεπτό και επίπεδο βουρτσάκι, έτσι ώστε να μην λερώνετε με την σκιά τις βλεφαρίδες σας .

Συμβουλή 8 Αν θέλετε ένα πιο νεανικό στυλ απλώστε στο καπάκι του κινητού βλεφάρου και πάνω από τη σκιά της επιλογής σας ελάχιστη ποσότητα από ένα τελείως διάφανο λιπ γκλος. Απλώστε το απαλά με το δάχτυλό σας μέχρι να εφαρμοστεί ομοιόμορφα. Αυτό θα δώσει δροσερή και νεανική διάσταση στο look σας .

Συμβουλή 9 Αν τα μάτια σας είναι μικρά τότε πρέπει να χρησιμοποιείτε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και να αποφεύγετε τα σκουρόχρωμα περιγράμματα.

Συμβουλή 10 Όσες έχετε μπλε ή πράσινα μάτια και θέλετε να τονίσετε περισσότερο το χρώμα ματιών σας, τότε χρησιμοποιήστε σκιά σε απόχρωση των ματιών σας!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου