Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Make Up Tips Για Ξανθιές

Εάν νομίζεις ότι το να είσαι ξανθιά είναι εύκολο, σε γελάσανε. Κι αυτό, γιατί υπάρχουν απίστευτα πολλές αποχρώσεις. 

1. Χρώμα ματιών;
 Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι τα ματάκια. Υπάρχουν μακιγιάζ που δεν ταιριάζουν με κάποια χρώματα ματιών.




2. Ροδακινί ρουζ
Πιο φυσικό από ό, τι θα επέλεγες συνήθως και ίσως νομίζεις ότι θα σε «χλωμιάζει». Όχι, σου προσφέρει ένα υγιές και απόλυτα φυσικό look.

3. Απόφυγε τα «χλωμά» ροζ
Μεγάλο όχι για τα ξανθά κορίτσια. Ειδικά, αν είσαι από την φύση σου λίγο πιο ανοιχτόχρωμη- σαν εμένα, αυτές οι αποχρώσεις σε σκοτώνουν.

4. Το ξανθό της παραλίας: Ζεστά χρώματα
Εάν έχεις το ξανθό που έχουν τα κορίτσια που κάνουν σερφ (αυτές τις φυσικές ανταύγειες που σου κάνει ο ήλιος και η θάλασσα), δοκίμασε χάλκινες και μπρονζέ αποχρώσεις. Σου ταιριάζουν πολύ!

5. Χρυσό ξανθό: Ροζ και ροδακινί
Αν είσαι προς το χρυσό ξανθό, δοκίμασε παστέλ αποχρώσεις όπως το ροδακινί ρουζ που ανέφερα πιο πάνω. Τόλμησε πιο έντονες αποχρώσεις γιατί, όπως είπαμε, τα πολύ «χλωμά» δεν σου ταιριάζουν.

6. Ξανθό πλατινέ: Ψυχρά χρώματα
Τέλος, πλατινέ κορίτσια μου, εσείς πρέπει να καταφύγετε σε πιο ψυχρούς τόνους, όπως τα μπλε και τα ασημί. Κι αυτό, γιατί τα μαλλάκια σας είναι ήδη πολύ φωτεινά από μόνα τους.

7. Παίξε με τα χείλη
Φόρεσε άφοβα κόκκινο κραγιόν. Μην πέσεις στην υπερβολή αλλά τόλμησε έντονα χρώματα. Τα υποστηρίζεις τέλεια.

8. Χλωμά χρώματα
Θυμάσαι τι είπαμε για τα σκοτωμένα ροζ; Ε, αυτό ισχύει για όλα τα παλ χρώματα. Μπλε, πράσινα και κάποια γκρι δεν μας πάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου